Zorka Effecta homlokzati vakolat 1,5mm

Zorka Effecta homlokzati vakolat 1,5mm
db

Készlet információ

Üzleteinkben történő vásárlás esetén:

 

 

Mennyiségi kedvezmény                            1db-tól - 10db-ig  11 985.- Ft./db (9 437.-Ft. ÁFA)

11db-tól                  10 985.- Ft./db (8 650.-Ft. ÁFA)


Zorka Effecta homlokzati vakolat 1,5mm

 

Vízhígítású, felhasználásra kész akrilát dekorációs vakolat kültéri homlokzatok védelmet nyújtó és dekorációs festésére. Különösen alkalmas hőszigetelő rendszerek festésére. Nagyon jó tapadás és megfelelő páraáteresztő képesség jellemzi. Víztaszító, a füst és az UV sugárzás káros hatásainak jól ellenálló bevonatot képez.

Alkalmas nagyon magas, erős esőzésnek kitett épületek homlokzatainak festésére. Összetétel: vízbázisú akrilát kötőanyagok, zúzalék, pigmentek, speciális adalékanyagok. Speciális adalékanyag tartalma miatt (ezek az anyagok nem károsak az egészségre), a termék nem ajánlott beltéri falfelületek dekorációs festésére.

Ajánlott felületek: minden típusú ásványi vakolatok, cementalapú hőszigetelő rendszerek alaprétege, beton felületek, szálerősítésű cementlapok, gipszkarton felületek. Víztaszító hatása esőzésnek fokozottan kitett felületek festésére is alkalmassá teszi. Speciális adalékanyagai (melyek azonban az egészségre nem károsak) és azok jellegzetes szaga miatt, az akrilát vakolat nem alkalmas beltéri felületek dekorációs festésére.

Alkalmazásra nem ajánlott felületek: kréta alapú (vízben oldódó), mészalapú festékkel, olajfestékkel, lakkal és zománcfestékkel festett felületek, műanyag és fa felületek.

Szemcseméretek:  1,5 mm . A vakolat egyenletes, finomszemcsés szerkezetű felületet képez, melynek rajzolata a szemcsemérettől füg


Szállítási információ

Budapest: III. IV. XIV. XV. XVI. XVII. kerületei

Fővároson kívül: Göd, Dunakeszi, Gödöllő, Fót, Szada, Őrbottyán, Veresegyház

Ha a szállítási cím nem a lefedettségi területünkön van, akkor egyedi árat egyeztetünk e-mailben vagy telefonon.

10.000 Ft rendelés alatt 7.500 Ft
10.000 Ft – 30.000 Ft rendelés esetén 5.000 Ft
30.000 Ft – 50.000 Ft rendelés esetén 2.500 Ft
50.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes

homlokzat vakolat kültéri

Képek


Kapcsolódó termékek