Kedves Vásárlóink!

Amennyiben a termékekkel kapcsolatban kérdése merülne fel, kérjük hívja a 30/9978929 számot, készségesen segítünk a vásárlásban!

Tikkurila Pika Teho akril festék

Tikkurila Pika Teho akril festék

Tikkurila

db

Fehívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a fenti ár a bázisfestékre vonatkozik. A színre keverés költségéről kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken. Köszönjük!

PIKA-TEHO – FAHÁZAK FESTÉSÉRE 

Olajjal módosított akril alapú festék, kültéri fa felületek festésére. Kültéri falak, deszkaburkolatok, kerítések, stb. Új, kezeletlen fa felületek, gyárilag alapozott vagy korábban kültéri fa festésére alkalmas festékkel festett fa felületek.

Bázisfesték: A és C Színek: A Tikkurila Valtti színkártya színei szerint színezhető

Fényességi fokozat: Matt

Fedőképesség: fűrészelt fa felületek: 4 – 6 m2 /l gyalult és korábban festett fa felületek: 7 – 9 m2 /l A valódi fedőképesség függ a festendő felület minőségétől, nedvszívó képességétől és a felhordás módjától.

Kiszerelések: 0,9 l, 2,7 l, 9 l

Hígítás: vízzel

Felhordási mód: ecsettel vagy szórással. Airless szórás esetén: fúvóka mérete 0.018” – 0.023” vagy 0.460 – 0.580 mm; hígítás 0 – 10% (térfogatszázalék).

Száradási idők: érintésszáraz kb. 1 óra múlva (23oC-on és 50% relatív átfesthető kb. 2 – 4 óra múlva páratartalom mellett) Alacsonyabb hőmérsékleteken és magas páratartalom esetén a száradás tovább tarthat.

Időállóság: Jó, ipari körülmények között is.

Szárazanyag-tartalom: kb. 39%

Sűrűség: kb. 1,3 kg/l, ISO 2811

Tárolás: Fagytól védendő. 


Készlet információ

A termékek folyamatos online és bolti értékesítése miatt a webshopban látható készlet információk és a tényleges bolti készletek eltérhetnek egymástól.


tikkurila pika teho pika teho kültéri

Képek


Kapcsolódó termékek