Soudal T-REX (gold) extra erős szerelőragasztó

Soudal T-REX (gold) extra erős szerelőragasztó
db

Készlet információ

A T-REX Extreme Power egy kiváló minőségű egykomponensű, neutrális, kötés után rugalmas SMX-Polimer bázisú ragasztó, extrém erős 400 kg/m2 kezdeti tapadással.

Extrém erős azonnali tapadás: 400kg/m2 (a teljes felület ragasztása esetén). SMX-Polimer bázis, kiváló tapadás szinte bármilyen, akár nedves felületen is. Jó időjárás és UV állóság. Nehéz elemek rögzítésére alkalmas. Oldószertől- és szilikontól mentes. Vizes rendszerekkel átfesthető, 24-48 óra után terhelhető. Helyettesíti a szöget és a csavarokat, néhány percig korrigálható. Kiegyenlíti az egyenetlenségeket.

Alkalmas nehéz elemek rugalmas ragasztására, az építés és az ipar területén. Falborítások, panelek, szegőlécek ragasztására (fa és PVC), szigetelő, dekor- és akusztikus lapok, kábelcsatornák, rögzítésére rostbetonra, betonra, forgácslapokra, MDF lemezekre. PU-hab vagy polisztirol elemek ragasztására. Beton és fa konstrukciók ragasztására. Ablakpárkányok, valamint takarólécek ragasztására. Kerámiacsempék javításához Természetes kövek ragasztásához.

 

Nem minősül veszélyesnek.


Szállítási információ

Budapest: III. IV. XIV. XV. XVI. XVII. kerületei

Fővároson kívül: Göd, Dunakeszi, Gödöllő, Fót, Szada, Őrbottyán, Veresegyház

Ha a szállítási cím nem a lefedettségi területünkön van, akkor egyedi árat egyeztetünk e-mailben vagy telefonon.

10.000 Ft rendelés alatt 7.500 Ft
10.000 Ft – 30.000 Ft rendelés esetén 5.000 Ft
30.000 Ft – 50.000 Ft rendelés esetén 2.500 Ft
50.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes

soudal T-REX extra erős szerelőragasztó

Képek