Soudal Fix All turbo

Soudal Fix All turbo
db

Készlet információ

Szuper gyors, rugalmas SMX hybrid polymer bázisú ragasztóanyag, magas ragasztóerővel már az összeillestést követő 20. perctől. Alkalmazható nedves felületen is.

Vékony rétegben felhordható- az optimális ragasztóanyag vastagsága 0,5 mm. Gyorsan eléri végső ragasztóerejét- 3 óra elteltével 100% erő. Kiválló tapadás minden építő és szerkezeti anyaghoz- még nedves felületen is: beton, tégla, természetes kő, gipszkarton, fa és fa tartalmú anyagok, fém, üveg és kerámia, sokféle műanyag, PVC, Polysztirénhez és Polycarbonáthoz. Kémiailag semleges- nem marja a felületeket, nem képez foltot. Ellenáll a híg savaknak , lúgoknak, olajnak és oldószereknek. Uv és időjárás álló.

Ragaszthat táblákat, léceket, rozettát, stukkót, mindenfajta dekoratív elemet, (fa és fatartalmú, parafa, polysztirén, extrudált polisztirén, gipsz). Ragaszthat tükröt, tükörfalat, mindenfajta építő felülethez. Ragaszthat természetes köveket (márvány, gránit, stb…). Rugalmas ragasztó a vibrációnak, rázkódásnak kitett szerkezetekhez.

 

Nem minősül veszélyesnek.


Szállítási információ

Budapest: III. IV. XIV. XV. XVI. XVII. kerületei

Fővároson kívül: Göd, Dunakeszi, Gödöllő, Fót, Szada, Őrbottyán, Veresegyház

Ha a szállítási cím nem a lefedettségi területünkön van, akkor egyedi árat egyeztetünk e-mailben vagy telefonon.

10.000 Ft rendelés alatt 7.500 Ft
10.000 Ft – 30.000 Ft rendelés esetén 5.000 Ft
30.000 Ft – 50.000 Ft rendelés esetén 2.500 Ft
50.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes

fix all turbo szupergyors tömító ragasztó

Képek