Kedves Vásárlóink!

Amennyiben a termékekkel kapcsolatban kérdése merülne fel, kérjük hívja a 30/9978929 számot, készségesen segítünk a vásárlásban!

Mester fix építési ragasztó

Mester fix építési ragasztó

Mester

db

Oldószermentes, univerzális szerkezeti ragasztó, porózus és nem porózus felületre. Tulajdonságok: oldószermentes, gyors kezdeti tapadás, meleg és víz hatásának ellenálló, hézagkitöltő tulajdonságú egyenetlen felületen, átfesthető, külső és belső használathoz. Alkalmazási területek: – falécek és műanyag ragasztásához, – ajtószerkezetekhez, faküszöbhöz, faburkolathoz, – falemez-, kőlap-, beton-, vakolatburkoláshoz, – előregyártott falmezekhez (préselt, furnér, forgács, stb.), – kerámialapokhoz, kőlapokhoz, stb., – polisztirol lapokhoz (Hungarocell, Nikecell, stb.).

Legalább az egyik felület legyen nedvszívó, porózus. A ragasztandó felület tiszta legyen, por-, zsír-, olaj- és egyéb szennyeződésmentes. A ragasztót az alapra vagy a ragasztott anyagra vékony vonalban vagy pontokban visszük fel. A ragasztandó elemek széleit mindig kenjük be a ragasztóval. A beszerelésre szánt anyagot illesszük pontosan és nyomjuk oda. Függőleges ragasztás esetén felülről lefelé illesszük. Helytelen ragasztáskor ne vegyük szét a felületeket, csak csúsztatással korrigáljuk a hibát. Függőleges felületre történő ragasztás esetén alátámasztás szükséges lehet.

 

Nem minősül veszélyesnek.


építési ragasztó

Képek