Kedves Vásárlóink!

Amennyiben a termékekkel kapcsolatban kérdése merülne fel, kérjük hívja a 30/9978929 számot, készségesen segítünk a vásárlásban!

Mester akril kád és PVC tömítő

Mester akril kád és PVC tömítő

Mester

db

Egykomponensű, semlegesen térhálósodó szilikon bázisú tömítőmassza, mely a levegő nedvességtartalmával vulkanizálódik.

Tulajdonságok:

Kiválóan tapad Tartósan rugalmas marad UV-álló, vízálló és vízzáró Szilikon bázisú Semleges oxim rendszerű pH=7 Nem veszélyes készítmény Nem festhető Az Akril Kád és PVC Tömítő kiválóan használható az építőiparban. Időjárás ingadozást, magas és mély hőmérsékletet jól tűri, öregedésálló. Jó a tapadóképessége a legtöbb építőanyagon pl. kő, beton, csempe, aluminium, polisztorol, vas, kezelt fa, PVC… Az Akril Kád és PVC Tömítő alkalmazható szaniter- és hűtő helyiségekben is. Porózus felületek esetén alapozó használata ajánlott.

Használata:

Lecsavarjuk a kupakot, megvágjuk a tubus végét, majd újra visszahelyezzük a kupakot és a tömítendő, ragasztandó felület nagyságának megfelelően bevágjuk. +5oC és +40 oC közötti hőmérsékleten kézi nyomású pisztoly segítségével vigyük fel, majd simítsuk el. A szerszámok spiritusszal vagy hasonló oldószerrel tisztíthatók. Átkeményedés után Szilikon Eltávolítóval tisztíthatunk. Ne használjuk zárt helyen. A teljes kikeményedés előtt ne terheljük mechanikusan, hő hatásának ne tegyük ki. A megfelelő szellőzés nagyon fontos a vulkanizáció alatt. Speciális felhasználás előtt pl. természetes kövek, poliakrilát, polikarbonát feltétlenül tapadási próba szükséges.

 

Nem minősül veszélyesnek.


akril kád PVC tömítő

Képek


Kapcsolódó termékek