Kedves Vásárlóink!

Amennyiben a termékekkel kapcsolatban kérdése merülne fel, kérjük hívja a 30/9978929 számot, készségesen segítünk a vásárlásban!

Kőbalzsam

Kőbalzsam

Kemikál

db

Napjaink építészeti trendjei a hagyományos, természetes építőanyagok alkalmazásának reneszánszát mutatják. Ezzel párhuzamosan igényként jelentkezik ezen építőanyagok természetes szépségének megóvása, tartós épségük biztosítása. A Kőbalzsam ezt a célt szolgálja. A készítményben alkalmazott speciális összetevők az építőanyagok felületi rétegeiben a pórusok falait víztaszítóvá teszik, a hidrofobizált kapillárisok pedig megakadályozzák a nedvesség bejutását az építőanyag belsejébe. Ennek köszönhető, hogy a Kőbalzsam védelmet nyújt a fagykárok ellen és jelentősen meghosszabbítja a kültéri építmények (burkolatok, járdák, kőkerítések, díszkutak, sírkövek, szobrok, kerti tűzhelyek, stb.) élettartamát. 

A kész burkolatot, ill. a kezelendo, ép, szilárd kofelületet mindennemu szenynyezodéstol (zsír, olaj, moha, mechanikai és egyéb szennyezések) meg kell tisztítani. Régi, erosen igénybevett/szennyezett felület tisztítása nagynyomású vízsugárral, esetleg gozborotvával történhet. A terméket hígítás nélkül használjuk! Ecseteléssel (esetleg szórással) a ko szívóképességének megfelelo mennyiségben, egy rétegben – alkalmazzuk. Ügyeljünk arra, hogy a teljes mennyiség beszívódjon, a felületen folyadék ne maradjon! A felesleget szívóképes textíliával itassuk fel.

 


Kőbalzsam

Képek


Kapcsolódó termékek