Diszlazur

Diszlazur
db

Készlet információ

Vizes diszperziós poliakrilát kötőanyagot, valamint megfelelő színtartósságot biztosító speciális fény- és öregedésálló  lazúrpigmenteket tartalmaz. Esztétikus, selyemfényű bevonatot ad, fokozza a favédőszer hatásosságát és védi a faanyagot az időjárás hatásaival szemben.

Az alapozó réteg (rétegek) száradása után következik a Diszlazur® bevonó rétegek felhordása ugyancsak az igényeknek megfelelő méretű, finom szűrő lapos ecsettel vagy tűnemezelt habszivacssal (pl. EURO2000). Felhordás előtt a Diszlazur® bevonóanyagot alapos felkeveréssel homogenizálni kell. Igény szerint a különböző Diszlazur® színek egymással korlátlan arányban keverhetők, így a meglévő színválaszték tetszőlegesen bővíthető. Ilyen esetben különösen indokolt próbafelhordást végezni, valamint javasoljuk a szükséges anyagmennyiséget egy adagban megkeverni a teljesen azonos színárnyalat biztosítása céljából. Az anyagot a fafelületre egyenletes rétegvastagságban kell felhordani és még nedves állapotban (filmképzés előtt!) kinyomott ecsettel vagy habszivaccsal a fa szálirányában kihúzni, ill. eloszlatni. Ezzel az utólagos áthúzással kétrétegű Diszlazur® bevonó esetében is biztosítható a fa természetes rajzolata. Az egyes rétegek között 1-3 óra száradási időt kell biztosítani. A Diszlazur® bevonó szintén felhordásra kész állapotban kerül forgalomba. Hígítani nem szükséges,és nem is javasolt. A munkaeszközök tisztítása úgy az alapozónál, mint a bevonónál filmképzés előtt vízzel, száradás, filmképzés után csak oldószerrel (pl. aceton) történhet. Amennyiben néhány órán belül eső várható, Diszlazurral kültérben ne dolgozzunk! Téli időszakban kültérben lehetőleg egyáltalán ne fessünk Diszlazurral, ha ez mégis elkerülhetetlen, erre tartósnak ígérkező, enyhe,szép (derült, + 10°C feletti) időben keríthetünk sort. Meleg nyári időben, napsütötte felületeken végzett munkánál ügyeljünk arra, hogy a tűzőnap által felforrósított felületre ne fessünk, felhordás közben és röviddel azután se érje közvetlen napsugárzás a friss bevonatot.

Nem minősül veszélyes terméknek.
EUH208:-5-klór-2-metil-4-izotiazolin-3-on (EINECS-szám: 247-500-7) és 2-metil-2H-izotiazol-3-on (EINECS-szám:220-239-6) 3:1 arányú keveréket tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki.


Szállítási információ

Budapest: III. IV. XIV. XV. XVI. XVII. kerületei

Fővároson kívül: Göd, Dunakeszi, Gödöllő, Fót, Szada, Őrbottyán, Veresegyház

Ha a szállítási cím nem a lefedettségi területünkön van, akkor egyedi árat egyeztetünk e-mailben vagy telefonon.

10.000 Ft rendelés alatt 7.500 Ft
10.000 Ft – 30.000 Ft rendelés esetén 5.000 Ft
30.000 Ft – 50.000 Ft rendelés esetén 2.500 Ft
50.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes

vastaglazúr

Képek