Kedves Vásárlóink!

Amennyiben a termékekkel kapcsolatban kérdése merülne fel, kérjük hívja a 30/9978929 számot, készségesen segítünk a vásárlásban!

BLS 030 pormaszk FFP3 ZÉRO Nano

BLS 030 pormaszk FFP3  ZÉRO Nano

BLS

db

BLS 030 pormaszk FFP3  ZÉRO Nano

Leírás:

MAXIMÁLIS VÉDELEM - LÉGZÉSSEGÍTŐ KÉNYELEM!

 

A nanoszűrési technológiának köszönhetően a BLS anatómiai eldobható porálarca magasabb védelmi fokot kínálnak, mint az FFP3 maszk, míg a légzési ellenállás összehasonlítható az FFP1 maszkkal.

Csak egy típusú maszkra van szüksége, függetlenül attól, hogy por, vírusok, baktériumok vagy aeroszolok ellen kívánja magát megvédeni. (0,001 µm nano-szűrés).

 

Eldobható csészemaszkok (BLS Zer0 sorozat):

 

ARCA ILLESZKEDÉS - A tömítőanyag különleges textúrájú, amely rugalmasságot és tartást biztosít az anyag számára, még hosszabb használat után is magas páratartalom vagy erős izzadás esetén is.

 

SZŰRÉS - Kiváló szűrőszerkezet és hajlékonyság, megemelt felhasználói kényelemmel kombinálva. A textil réteg elnyeli az izzadságot, hűvösen és szárazon tartja a bőrt.

 

VÉDŐHÁLÓ - Megőrzi a maszkot a szennyeződéstől, portól és folyadékoktól.

 

ELŐFORMÁZOTT - Könnyen viselhető, tökéletesen illeszkedik a különböző fejformákhoz, biztosítva a kiváló szigetelést és a széles látómezőt. Magas kompatibilitás az egyéni védőeszközökkel a szemvédelem érdekében.

 

VÉDELEM A NANORÉSZECSKÉK ELLEN!

Belélegzés esetén a nanorészecskék (1 és 100 nanométer közötti szélességűek) képesek áthaladni a belső szerveket védő sejtmembránokon, ezzel súlyos kárt okoznak a testben, ezután ezeket nagyon nehéz megsemmisíteni. Speciális tesztek segítették a BLS-t olyan szűrőközeg kifejlesztésében, amely képes sikeresen blokkolni az ilyen anyagok keresztülhatolását. A NANOSZŰRŐ segítségével a BLS új szabványt garantál a nanorészecskék elleni védelemben.

 


Készlet információ

A termékek folyamatos online és bolti értékesítése miatt a webshopban látható készlet információk és a tényleges bolti készletek eltérhetnek egymástól.


maszk pormaszk bls zero védőmaszk szelepes FFP3

Képek


Kapcsolódó termékek